მიირთვით კარტოფილისა და ყველის უგემრიელესი კაზეროლე!

16394
მომზადების დრო: 15 წთ
ცხობის დრო: 1 სთ 15 წთ
სირთულე:საშუალო

გთავაზობთ, გემრიელი და მსუყე კაზეროლეს რეცეპტს. ეს ის კერძია, რომელიც აუცილებლად შეგიყვარდებათ!

ინგრედიენტები:

  • 450 გ. საქონლის ხორცი
  • ½ ჭ. დაჭრილი სოკო
  • 1 პატარა ხახვი, დაჭრილი
  • ¾ ჭ. რძე
  • 300 გ. სოკოს კრემ სუპი
  • 1 ს.კ. საქონლის ხორცის ბულიონი
  • მარილი და პილპილი გემოვნებით
  • მარილი და პილპილი გემოვნებით
  • მარილი, მწივი ცხარე წიწაკა და პილპილი გემოვნებით

მომზადების წესი/h3>
1გააცხელეთ ღუმელი 390 გრადუსზე. მოათავსეთ ქვაბში ძროხის ხორცი და სოკოსთან და ხახვთან ერთად. სათქვეფ ჯამში მოათავსეთ სოკოს კრემ სუპი, რძე, ბულიონი, პილპილი და ცხარე წიწაკა.

2მოათავსეთ საცხობ ტაფაზე (8-12 სმ. დიამეტრის) თხლად დაჭრილი კარტოფილი. ზევიდან დასხით რძისა და კრემ სუპის მიქსტურა და დაუმატეთ სოკოსთან არეული ხორცი.

3გადააფარეთ ფოლგის ქაღალდი და შედგით ღუმელში 1 საათი. დროის გასვლის შემდეგ მოაცალეთ ფოლგა, დააყარეთ ყველი და შედგით ღუმელში 15 წუთით.