ნაღებში მოთუშული ღორის ხორცი ბოსტნეულთან ერთად უგემრიელესია!

3150
მომზადების დრო: 45 წთ
ცხობის დრო: 0 წთ
სირთულე: მარტივი

მიირთვით ნაღებში მოთუშული ღორის ხორცი ბოსტნეულთან ერთად. მოამზადეთ გემრიელი, საოცრად ნოყიერი კერძი და ისიამოვნეთ!

ინგრედიენტები:

  • 300 გ. ქამა სოკო.
  • 400 გ. ღორის ხორცი.
  • 100 გ. ბულგრული წიწაკა.
  • 100 გ. პომიდორი.
  • 150 მლ. ნაღები 25%-იანი.
  • 100 მლ. ზეითუნის ზეთი.
  • მარილი და პილპილი გემოვენბით.

მომზადების წესი:

1ხორცი დაჭერით კუბიკებად. გააცხელეთ ქვაბი და ჩაასხით მასში 50 მლ. ზეითუნის ზეთი. მოათავსეთ ხორცი ქვაბში, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. 15 წუთი თუშეთ.სანამ ხორცი იწვება, მსხვილად დაჭერით ქამა სოკო, კუბიკებად დაჭერით პომიდორი და გრძლად ბულგარლი წიწაკა.

215 წუთის შემდეგ გადასხით ცხიმი ქვაბიდან და ჩაასხით 50 მლ. ზეითუნის ზეთი. დაუმატეთ დაჭრილი ბოსტნეული და სოკო. 5 წუთი შეწვით და თან ურიეთ.ჩაასხით ქვაბში ნაღები და წყალი ისე, რომ ბოსტეულის და ხორცის 2/3 დაიფაროს. თუშეთ 15-20 წუთის განმავლობაში.

გემრიელად მიირთვით!