ფასი: 1 ცალი - 1.20 ლარი
100%-ით ნატურალური ნედლი ხორცი
''უმაღლესი ხარისხის" ფქვილი
ხარისხი დადასტურებულია ლაბორატორიული კვლევით
ვიდეო მიმოხილვა
პროდუქტის აღწერა
ფარში მზადდება ძროხისა და ღორის ნედლი ხორცისგან. ხინკლის ცომი გადის დამუშავების 3 სხვადასხვა ტექნოლოგიურ პროცესს იდეალური სტრუქტურის მისაღებად.
ფქვილი
ცომის მოსამზადებლად შესაძლებელია სხვდასხვა ხარისხის ფქვილის გამოყენება. არსებობს 1-ლი, მე-2 და უმაღლესი ხარისხის ფქვილი. მათ შორის ყველაზე კარგი უმაღლესი ხარისხის ფქვილია, რომელსაც ჩვენ ვიყენებთ ცომის მოსამზადებლად.
ხორცი
ფარშის 70%-ის მოსამზადებლად ვიყენებთ ძროხის ბეჭის რბილ ხორცს.
ფარშის 30% შედგება ღორის ხორცისაგან. გამოყენებული გვაქვს ფერდის ნაჭერი. მას გააჩნია ზომიერი ცხიმიანობა რაც აუმჯობესებს ფარშის გემოს.
კვებითი ღირებულება
შემადგენლობა: საუკეთესო ქართული საქონლის და ღორის ხორცი, ხორბლის ფქვილი, ხახვი, მწვანილი,მარილი, წიწაკა.
100 გრ. პროდუქტი შეიცავს: 183.0 კკალ; ნახშირწყლები 28.1; ცილები12.5; ცხიმები 2.3