საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:  

  • მზარეულად მუშაობის გამოცდილება - არანაკლებ 1 წელი
  • ხორცის არჩევის და მასთან მუშაობის გამოცდილება
  • ხინკლის, პელმენის, ვარენიკის, ბლინჩიკის, ქაბაბის ძალიან გემრიელად მომზადების გამოცდილება.

ძირითადი მოვალეობები:

  • ნახევარფაბრიკატების გულსართის მომზადება
  • ცომის მომზადება
  • ინვენტარის გაფრთხილება და შესაბამისი სტანდარტების დაცვა
  • სამზარეულოს სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების დაცვა და კონტროლი

ჩვენ გთავაზობთ:

  • უახლესი და თანამედროვე დანადგარებით აღჭურვილ სამუშაო სივრცეს
  • კომფორტულ სამუშაო გარემოს

სამუშაო გრაფიკი:

ორშაბათი-პარასკევი: 09:00 - 18:00

შაბათი: 09:00 - 14:00

მისამართი: თბილისი, შირაქის ქუჩა N3 (ისნის მეტროს მიმდებარედ)

განაცხადის ფორმა

სახელი, გვარი *
საკონტაქტო ნომერი *